استفاده فیسبوک از داده های کاربران واتس اپ

استفاده فیسبوک از داده های کاربران واتس اپ و نحوه جلوگیری از آن!

همانطور که می دانید مسنجر یا همان پیام رسان واتس اپ در اختیار شرکت فیسبوک می باشد و یکی از شرکت های زیر شاخه فیسبوک می باشد. احتمالا اخیرا اخباری مبنی بر استفاده فیسبوک از داده های کاربران واتس اپ شنیده اید. ممکن است این اقدام فیسبوک باعث تعجب شما نباشد، خصوصا به دلیل سابقه ی بدی که فیسبوک در امور حفظ حریم شخصی کاربران از خود به جای گذاشته …

۱۳۹۵-۰۶-۱۱ 656 بار بدون دیدگاه Mr

همانطور که می دانید مسنجر یا همان پیام رسان واتس اپ در اختیار شرکت فیسبوک می باشد و یکی از شرکت های زیر شاخه فیسبوک می باشد. احتمالا اخیرا اخباری مبنی بر استفاده فیسبوک از داده های کاربران واتس اپ شنیده اید. ممکن است این اقدام فیسبوک باعث تعجب شما نباشد، خصوصا به دلیل سابقه ی بدی که فیسبوک در امور حفظ حریم شخصی کاربران از خود به جای گذاشته است. کاربران ممکن است حس خوبی در مورد این اقدام اخیر فیسبوک نداشته باشند. آیا با این اقدام جدید فیسبوک ممکن است اطلاعات شخصی کاربران در خطر باشد؟ آیا ممکن است اطلاعات کاربران به صورت علنی فاش شوند؟ در این مطلب آموزشی را برای شما ارائه دادیم که می توانید با انجام آن از استفاده از اطلاعات واتس اپ خود جلوگیری کنید. با یزد اپلیکیشن همراه باشید.

استفاده فیسبوک از داده های کاربران واتس اپ

استفاده فیسبوک از داده های کاربران واتس اپ

نحوه غیر فعال کردن استفاده از اطلاعات واتس اپ توسط فیس بوک

در ابتدا این نکته را بیان می کنیم که اگر بار دیگر با قسمت شرایط و قوانین واتس اپ رو برو شوید می توانید تیک گزینه منع استفاده از اطلاعات خود را بگذارید تا از این کار جلوگیری شود. در صورتی که تیک این گزینه را بردارید به شما هشدار داده خواهد شد که تبلیغاتی که برای شما در نظر گرفته می شود بهینه تر و مورد استفاده تر نخواهد شد، اما اگر با استفاده از اطلاعات واتس اپ خود مشکلی ندارید می توانید تیک گزینه منع استفاده از اطلاعات را برداشته و گزینه Agree را انتخاب کنید.

کاربرانی که هنوز با سیاست های حفظ حریم خصوصی جدید واتس اپ موافقت نکرده اند، می‌توانند پس از موافقت با تغییرات جدید از بخش تنظیمات استفاده از شماره تلفن برای بهبود تنظیمات را غیرفعال کنند.

با این کار همچنان اطلاعات واتس اپ شما مورد استفاده قرار خواهند گرفت. اگر تا به حال این گزینه را فعال نکرده اید نگران نباشید. زیرا برای انتخاب این که از اطلاعات شما استفاده شود یا خیر، ۳۰ روز فرصت دارید.

البته این موضوع و استفاده از اطلاعات واتس اپ کاربران به معنی سرقت اطلاعات شخصی (مانند: تصاویر، صداها و …) نیست و تنها از اطلاعات موجود برای بهینه کردن تبلیغات استفاده شده و هیچ اطلاعاتی از کاربران دزدیده و یا منتشر نمی شوند.

برای فعال کردن گزینه منع استفاده از اطلاعات شخصیتان توسط فیسبوک به ترتیب زیر پیش بروید.

  • به Settings > Account > Share my account info رفته و تیک گزینه پایین صفحه را برداشته و گزینه Agree را انتخاب نمایید. در صورتی که از قبل این تنظیمات را انجام داده باشید، این گزینه از قسمت اکانت حذف خواهد شد.

این نکته نیز قابل تامل است که منع استفاده استفاده فیسبوک از داده های کاربران واتس اپ با انجام این کار تنها برای اطلاعات مورد استفاده برای بهینه سازی تبلیغات است و اطلاعات دیگر همچنان توسط فیسبوک و واتس اپ در حال انتقال خواهند بود.

دیدگاه کاربران + دیدگاه خود را بنویسید

۰ دیدگاه تایید شده