حذف اکانت تلگرام

آموزش حذف اکانت تلگرام بصورت تصویری

آموزش حذف اکانت تلگرام بصورت تصویریReviewed by نوید محمدی on Oct 19Rating: 4.0حذف اکانت تلگراماگر به هر دلیلی قصد حذف اکانت تلگرام خود از روی شماره موبایل خود را دارید، کافیست به لینک حذف اکانت تلگرام بروید و مراحل خواسته شده را طی کنید. توجه داشته باشید اینکار باعث می شود تمامی پیام ها، گروه ها، کانال ها و مخاطبین روی این اکانت بطور کامل حذف می شود. پیشنهاد می …

۱۳۹۵-۰۷-۲۸ 156 بار بدون دیدگاه نوید محمدی
آموزش حذف اکانت تلگرام بصورت تصویریReviewed by نوید محمدی on Oct 19Rating: 4.0حذف اکانت تلگرام

اگر به هر دلیلی قصد حذف اکانت تلگرام خود از روی شماره موبایل خود را دارید، کافیست به لینک حذف اکانت تلگرام بروید و مراحل خواسته شده را طی کنید.

توجه داشته باشید اینکار باعث می شود تمامی پیام ها، گروه ها، کانال ها و مخاطبین روی این اکانت بطور کامل حذف می شود.

پیشنهاد می کنیم برای طی کردن مراحل حذف اکانت، از مرورگر کامپیوتر استفاده کنید.

مراحل حذف اکانت تلگرام:

در این مرحله تلگرام از شما شماره موبایلی که اکانتتان روی آن فعال هست را می خواهد که باید بصورت جهانی وارد شود.

برای مثال: ۹۸۹۱۹۱۲۳۴۵۶۷+

وقتی روی Next کلیک کنید، به اکانت شما در تلگرام پیامی حاوی یک نوشته و پسورد ارسال می شود.

توجه کنید این SMS نیست یک PM در خود تلگرام می باشد پس منتظر SMS نباشید.

حذف اکانت تلگرام

در پیامی که از تلگرام فرستاده شده؛ پسورد را کپی کرده و در قسمت Confirmation Code وارد کنید و Sign in را بزنید تا به مرحله بعد بروید.

Deactivate Telegram Account

حذف اکانت تلگرام

  • در اینجا تلگرام از شما علت حذف و ترک این اکانت را می پرسد که وقتی روی Done کلیک کنید
  • سوال نهایی از شما طبق تصویر آخر، پرسیده می شود
  • اگر روی دکمه قرمز رنگ Yes, delete my account کلیک کنید، اکانتتان حذف خواهد شد و راه برگشتی ندارید

ولی هنوز دیر نشده است؛ می توانید با کلیک روی دکمه سبز No, I`ll give it another try اکانتتان را از حذف نجات دهید.

Deactivate Telegram Account


Deactivate Telegram Account

نکات قابل توجه بعد از حذف اکانت تلگرام :

  • اکانتتان بطور اتوماتیک از تلگرام خارج Log out می کند.
  • نام کاربری که قبلا توسط شما استفاده می شد، آزاد است و می تواند به سرعت توسط شخص دیگری استفاده شود.
  • در صورتی که به اکانت حذف شده تلگرام PM دهید، چیزی به سرور های تلگرام ارسال نمی شود و فقط یک ساعت در کنار PM شما نمایش داده می شود.
  • گروه ها و کانال های ایجاد شده توسط اکانت حذف شده، باقی می مانند ولی کاربری نمی تواند جایگزین سازنده گروه و کانال شود.
  • Bot ها یا ربات های ساخته شده توسط این اکانت نیز حذف می شوند.

دیدگاه کاربران + دیدگاه خود را بنویسید

۰ دیدگاه تایید شده